Tropisch regenwoud en andere ervaringen
Blijf op de hoogte en volg Ar-Jo
25 September 2012 | Kenia, Kakamega
`s Middags is er een wandeling in de buurt gemaakt. Arja heeft voor kleuterjuf gespeeld in de kindergarten van Chis en Philine (een soort creche/kleuterschool). Het was erg leuk en de kinderen vonden het ook geweldig. Ze heeft maar twee handen, maar aan elke hand hingen wel minstens vijf kinderen en eigenlijk wilden ze allemaal vlak naast haar lopen.
Maar ze hebben ook geteld, het abc geoefend, liedjes gezongen en veteld wat voor geluiden de verschillende dieren maken.
Jan is bezig de electriciteit in het gasthuis van Chris wat te reorganiseren. Licht op de trap zou inderdaad wel prettig zijn Er is ook door Jan een mooie ladder gemaakt.
's Avonds zijn we wezen eten bij degene die ons gaat begeleiden bij de eco-ovens. Daar werden we zeer gastvrij onthaald met eenzeer overvloedige maaltijd.Zo uitgebreid hebben we nog niet gegeten.
Vandaag zijn we naar Kakamega forest geweest. Dit is een tropisch regenwoud. We hebben samen met een gids zes uur gewandeld. Het was erg bijzonder. Enorme bomen met lianen eraan. Heel veel paddestoelen, vogels en apen. We hebben onze ogen uitgeken.
26 September 2012 - 11:57
Evert,rikie:
Zo iedere dag een verslag om te lezen, met de mooie foto's erbij lijkt het of jullie om de hoek zijn.
We vinden het best fijn om zo op de hoogte te blijven met jullie programma. Groeten vanuit een kil en soms regenachtig Nederland.